Sürekli İşçi Alımı (Temizlik Görevlisi-Engelli) Noter Kura Çekilişi Sonunda Belirlenen Asıl ve Yedek Aday Listeleri, Sözlü Sınav Tarihi ile Sınava Girecek Adayların Listesi

10 Mayıs 2022 Salı

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi merkez ve bağlı birimlerinde “4857 sayılı İş Kanunu” ve “Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” hükümleri uyarınca 25-29 Nisan 2022 tarihleri arasında İŞKUR üzerinden ilan edilen 2 (iki) adet Temizlik Görevlisi (Engelli) statüsünde “sürekli işçi” ilanına başvuranların 10 Mayıs 2022 Salı günü gerçekleştirilen noter kura çekilişi sonrasında asıl ve yedek adayların listesi aşağıda belirtilmiştir.

Temizlik Görevlisi (Engelli) Asıl ve Yedek Aday Listesi için tıklayınız.

Sürekli işçi alımı sözlü sınavı, 13 Mayıs 2022 Cuma günü saat 10.00’da Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İdari ve Mali İşler İhale Salonunda yapılacaktır. Sözlü sınava noter kura çekilişinde belirlenen asıl adaylar alınacaktır. İhtiyaç duyulması halinde noter kurasında belirlenen yedek adaylar daha sonra çağrılacaktır.

Sözlü sınava alınacak asıl adayların listesi aşağıda belirtilmiştir.

Temizlik Görevlisi (Engelli) Adaylardan Sözlü Sınava Alınacakların Listesi için tıklayınız.

İlgililere duyurulur.